به گزارش پایگاه اطلاعرسانی شهرداری اردبیل، کیوان حسنزاده در حاشیه برگزاری ششمین اجلاس روسای کمیسیونهای شهرسازی و معماری شوراهای اسلامی و دومین نشست مشترک با معاونین شهرسازی و معماری شهرداریهای کلانشهرها و مراکز استانها به میزبانی شهر اردبیل اظهار کرد: یکی از اساسیترین چالش شهرسازی در موضوع بازآفرینی و احیاء بافتهای فرسوده در محدوده تاریخی ضوابط حاکم بر این بافت بوده که بی شک بدون اصلاح و واقع بینی اداره کل میراث فرهنگی نمیتوان امیدی به تحرک و ابجاد تغییر در این محدوده باشیم.
وی ادامه داد: ضمن اینکه علیرغم تمام تلاش میراث فرهنگی با افزایش محدوده از ۹۲ به ۲۵۴ هکتار عملا چالشهای جدیدی را پیشروی مدیریت شهری نهاده است. موضوع مذکور مشکل عمده بسیاری از کلانشهرها بوده و میبایست با بررسی دقیق موضوع به نتایج واحد مثبتی برسیم.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اردبیل گفت: بیشک بدون بازبینی ضوابط قبلی افزایش صرف محدوده قطعا باعث فروریخت فرهنگی و جلوگیری از بازآفرینی بوده و باعث مشکلات عدیده فرهنگی اجتماعی و اقتصادی خواهیم شد.
حسنزاده بیان کرد: ایجاد انگیزه جهت ساخت و ساز در این محدوده با حفظ بناها و ابنیههای تاریخی و صرف نظر از موضع صرف عدم تعریض در محدوده بسیاری از مشکلات ترافیکی را در این محدوده حل خواهد کرد.
معاون شهرسازی و معماری شهرداری اردبیل تصریح کرد: تطویل پروندهها در کمیسیون ماده ۵ و عدم حصول نتیجه بعد از چندین ماه معطلی در پروژههای شهری از شورای عالی شهرسازی و معماری از دیگر دغدغه کلانشهرهاست که بایستی چاره اندیشی شود.
وی همچنین به ضرورت حمایت دولت در موضوع ماده ۱۶ جهت نوسازی و بهسازی بافت ناکارآمد و فرسوده اشاره و آن را امری ضروری خواند.